Werken bij

We zoeken ICT’ers, monteurs en regelmatig professionals voor andere afdelingen. Ben je op zoek naar werk en lijkt het je fijn in een groot, hecht team te werken aan de laatste technologische ontwikkelingen én deze goed bij klanten te implementeren? Hieronder zie je onze openstaande vacatures en lees je waarom werken bij Kinwell een goed idee is!

Niet gevonden wat je zocht?
We hebben regelmatig stagiair(e)s, want we laten toekomstige professionals graag zien wat er allemaal mogelijk is in  ICT, zorgtechnologie en beveiligingssystemen. Ook vinden we het altijd leuk als je zelf contact met ons opneemt. Twijfel dus niet en mail naar hr@kinwell.nl!

Waarom werken bij Kinwell?

Als je bij ons solliciteert, zijn wij natuurlijk in de eerste plaats vereerd dat jij de moeite neemt ons te leren kennen. Misschien zijn wij wel jouw toekomstige collega’s. Hoe je ons kunt typeren? We zijn een bedrijf van uitvinders en techneuten, denkers en doeners, adviseurs en waarmakers. In onze naam hoor je het al: we zullen niet snel zeggen dat iets niet kan. Elke dag werken we met het complete team aan de beste technologische oplossingen voor uiteenlopende klanten.

We zorgen ook goed voor onszelf. Zo hebben we altijd tijd voor een praatje, lunchen we samen voor wie dat wil, hebben we een eigen pub (vestiging Leek) en wordt er fanatiek getafelvoetbald in de koffiepauzes. Als je je op je gemak voelt bij mensen die oprecht, vriendelijk, nieuwsgierig en hulpvaardig zijn, dan zou een carrière bij Kinwell je niet misstaan!

Kinwell werkt al samen met: