Bedrijfsveiligheid

Brandmeldinstallatie voor Zeezicht op Vlieland

zeezicht-hotel-vlieland-brandmeldinstallatie

Al meer dan 60 jaar zijn we als familie Houter actief op het prachtige Waddeneiland, Vlieland. We ondernemen inmiddels al 3 generaties lang op het eiland. Het begon met een supermarkt, een drank- en horecagroothandel, fietsenverhuur, een evenementenbureau en nog diverse winkels.

Hotel Zeezicht

Hotel Zeezicht

In 2001 hebben we ook Zeezicht, dat in 1913 is gebouwd, overgenomen. Van oorsprong was het een ambtswoning voor de directeur van de Zeevaartschool. Toen de Zeevaartschool zijn deuren sloot, hebben we het verbouwd tot pension/hotel.

Na vele jaren en verbouwingen is Hotel Zeezicht uitgegroeid tot wat het vandaag de dag is: een gezellig familiehotel, kleinschalig, intiem en gastvrij. Naast de mogelijkheid tot verblijf hebben we hier een prachtig restaurant waar je kunt genieten van een heerlijk ontbijt, lunch en/of diner.

Uitgangssituatie

Bij Hotel Zeezicht hebben we een grote verbouwing ondergaan, waarbij de keuken, koel- en vriescel, bedrijfskantine en wasruimte anders zijn ingedeeld, vervangen of gecreëerd. Dit heeft geleid tot een update van onze brandmeldinstallatie, aangezien dit conform de wet- en regelgeving vereist is in de horeca.

We hebben de verbouwing vooraf niet laten uitwerken door een architect, maar Kinwell dacht goed mee in oplossingen en implementeerde het brandmeldsysteem. Door de jarenlange relatie met Kinwell en de positieve ervaringen was de keuze voor Kinwell eenvoudig. De samenwerking met Kinwell is zoals altijd constructief en oplossend. De geleverde producten van Siemens bevallen goed en alles werkt naar behoren.

Het traject

Tijdens het traject is gekeken naar de verplichte eisen op het gebied van bedrijfsveiligheid. Alle aangepaste en gecreëerde ruimtes zijn voorzien van de juiste producten, gemonteerd en aangesloten door de monteur van Kinwell. Vervolgens is de installatie geprogrammeerd, getest en in werking gesteld voor gebruik. Al met al verliep het project soepel met heldere verwachtingen en communicatie.

Samenwerking

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening en samenwerking met Kinwell; zoals eerder vermeld, hebben we een jarenlange relatie. Ik heb Kinwell ook aanbevolen bij collega-ondernemers op Vlieland, die inmiddels ook klant zijn bij Kinwell.

“”
Werken met Kinwell geeft rust in de tent. De laatste 10 jaar worden ondernemers geconfronteerd met steeds meer secundaire eisen die los staan van de normale bedrijfsvoering. Kinwell kan hierbij ontlasten en in oplossingen denken op het gebied van bedrijfsveiligheid.
Erik Houter – Eigenaar van Zeezicht Vlieland

Vrijblijvend adviesgesprek?

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Ontvang geheel vrijblijvend advies van onze specialisten. Stel je vraag via het contactformulier en wij reageren zo snel mogelijk.