Over ons

Een familiebedrijf dat waarde hecht aan verbinding

Kinwell is een familiebedrijf dat in 1986 werd opgericht als Telecom Service Groep. Het succesverhaal begint op de zolderkamer van Willem en Henny Pastoor in De Wilp. Het was het begin van de jaren tachtig. De tijd van faxen, telefooncentrales, kantoorautomatisering en telecompioniers.

Het bedrijf neemt een vlucht als handel overgaat in dienstverlening en die dienstverlening steeds verder uitbreidt. Inmiddels heeft de tweede generatie Pastoor het stokje overgenomen en opereert het bedrijf landelijk vanuit Leek, Heerhugowaard en Zwolle, met activiteiten op het gebied van ICT, zakelijke telefonie, zorgtechnologie en beveiligingssystemen.

Hoewel de technologie van nu niet te vergelijken valt met die uit 1986, is één ding altijd gelijk gebleven: de sterke band met onze klanten. Sommigen zijn er al vanaf het begin bij. We willen een betrouwbare partij zijn en doen dan ook altijd een extra stap. Onze noordelijke nuchterheid en deskundige mensen maken dat veel klanten al heel lang prettig met ons samenwerken.

Wat betekent de naam Kinwell?

We leggen het je graag uit. Het eerste deel ‘kin’ is het Engelse woord voor familie. Dit verwijst ernaar dat wij een familiebedrijf zijn. Het tweede deel ‘well’ is Engels voor goed. Een belangrijk onderdeel van ons DNA is dat wij goed willen zijn voor onze klanten en ook voor onze medewerkers. Daarnaast is de naam in zijn geheel, een beetje met een knipoog, quasi-Gronings voor ‘kan wel’. 😉 Ons hoofdkantoor bevindt zich namelijk in de provincie Groningen.

We leren je graag kennen!

Weten wat we allemaal kunnen doen voor jouw organisatie of kennismaken als toekomstige collega? We ontmoeten je graag op een van onze kantoren in Leek, Heerhugowaard of Zwolle.

Mail naar info@kinwell.nl of vul het contactformulier in. Bellen kan natuurlijk ook, naar 088 2588 588.

We hebben je nodig

Bekijk onze vacatures en kom werken in een groot, hecht team!

Bekijk vacatures