Certificeringen

Je kan op ons vertrouwen. We voldoen aan de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging, kwaliteitsmanagement, veiligheid en betrouwbaarheid en behaalden daarvoor onderstaande certificaten.

Informatiebeveiliging

ISO 27001

We voldoen aan de internationaal erkende normen voor informatiebeveiliging. Dit is van cruciaal belang in een wereld waarin gevoelige informatie vaak digitaal wordt opgeslagen en verwerkt. Met deze certificering kun je erop vertrouwen dat we je gegevens veilig en beschermd houden.

NEN 7510

We voldoen aan de Nederlandse normen voor informatiebeveiliging in de zorgsector. Dit is van essentieel belang voor de zorgsector, omdat die te maken heeft met bijzonder gevoelige patiƫntgegevens.

Kwaliteitsmanagement en veiligheid

Safety Culture Ladder

Approved Self Assessment

We voldoen aan de strengste normen op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteitsmanagement. Dit toont aan dat we ons inzetten voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid nemen voor onze impact op de samenleving.

ISO 9001

We voldoen aan de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Deze certificering toont aan dat we continu bezig zijn met het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening.

ISO-certificeringen

Beveiligingssystemen

KIWA BORG Elektronisch beveiligingsbedrijf

We voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteitsmanagement, veiligheid en betrouwbaarheid.

KIWA NCP Brandmeldinstallatie leveren

We voldoen aan de hoogste normen als het gaat om het leveren van brandmeldinstallaties.

KIWA NCP Brandmeldinstallatie onderhoud

We voldoen aan de hoogste normen als het gaat om het onderhouden van brandmeldinstallaties.

Kiwa-certificeringen