One stop shopping

Advies en implementatie IT-omgeving voor Blosse

digitalisering-school-opvang

Sinds 2015 is Blosse een gewaardeerde klant van Kinwell, wat heeft geleid tot een jarenlange fijne samenwerking. Gedurende deze tijd heeft Kinwell regelmatig onderhoud gepleegd aan het netwerk van Blosse. Omdat Blosse haar LAN-infrastructuur in ongeveer drie jaar afschrijft en zo altijd een up-to-date infrastructuur biedt voor haar kindcentra, hebben we Blosse geadviseerd over een update van het netwerk en de implementatie uitgevoerd.

Door steeds verdere digitalisering en met als logisch gevolg een toenemend gebruik van digitale apparaten is een meegroeiend solide onderliggend netwerk van essentieel belang.

Blosse, één in opvang en onderwijs

Het onderwijs en de kinderopvang van Blosse zijn inhoudelijk met elkaar verbonden, wat elk kindcentrum tot een echt speel-leercentrum maakt. Meer dan 1.200 professionals maken dagelijks het verschil voor de kinderen bij Blosse. Met één pedagogische visie creëren ze een rijke leef- en leeromgeving voor kinderen met doorlopende ontwikkelingsbegeleiding. De 28 locaties van Blosse bevinden zich in een straal van 15 kilometer rond Heerhugowaard.

Het servicebureau van Blosse ondersteunt op een creatieve manier en op samenwerking gericht, de ontwikkeling van het beleid. Kindcentra, maar ook ouders, kunnen er terecht met vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. De medewerkers op het servicebureau adviseren, ondersteunen en nemen veel werk uit handen van de leiding van de kindcentra en overige medewerkers, zodat zij zich kunnen richten op hun kerntaak: de kinderen het beste uit zichzelf laten halen.

Meer weten over Blosse?

Advies en maatwerk

Kinwell is gestart met een analyse van de huidige situatie bij Blosse. Vervolgens zijn de wensen en behoeften geïnventariseerd en is het advies gegeven om niet alleen de switches te vervangen, maar het hele netwerk een upgrade te geven.

De uitvoering vond plaats tijdens de mei- en zomervakantie, waardoor het team van engineers binnen drie weken uniformiteit in de IT-omgeving op alle locaties creëerde. Dit heeft geresulteerd in een overzichtelijk netwerk voor de technische dienst van Blosse.

Vrijblijvend advies?
“”
Kinwell zorgt voor goede infrastructuur op onze kindcentra, zodat onze kindprofessionals modern onderwijs en opvang kunnen bieden

Levering

Kinwell geeft klantgericht advies, zelfs als het project in gevaar komt door leveringsproblemen door derden. Door snel te schakelen en andere apparatuur te bestellen, hebben de adviseurs ervoor gezorgd dat de uitvoering niet in gevaar kwam.

One Stop Shopping: meer dan alleen switches

Naast het leveren en installeren van switches, gaat onze rol bij Blosse veel verder dan alleen de LAN-infrastructuur. Door de jaren heen hebben we een breed scala aan oplossingen geïmplementeerd die de IT-omgeving van Blosse versterken, zoals telefonie, WiFi (WLAN), het patchen en inrichten van het netwerk en de patchkasten, bekabeling en infrastructuur.

Deze uitgebreide aanpak heeft geleid tot een One Stop Shopping principe voor Blosse, waardoor zij één vertrouwde partner hebben voor alle IT-gerelateerde behoeften. Dit principe maakt het voor klanten gemakkelijk en efficiënt om al hun IT-oplossingen bij één partij te verkrijgen en te beheren, wat resulteert in naadloze integratie en soepele operationele processen.

“”
Het contact met de projectleider verliep heel soepel, de serviceruimtes zijn keurig achtergelaten na de werkzaamheden, dit zie je ook nog wel eens anders. Hiervoor willen we Kinwell een dik verdiend compliment geven

Impact

Blosse staat bekend als een organisatie waar de basis op orde is. Het servicebureau zorgt ervoor dat randvoorwaarden goed zijn geregeld, zodat kindprofessionals zich kunnen concentreren op hun kerntaak: kinderen inspireren om tot brede ontwikkeling te komen. Dankzij het onderhoud en de tijdige vernieuwing van infrastructuur en apparaten ervaren de locaties geen hinder. Het grootste compliment aan Kinwell is dat leerkrachten en pedagogisch medewerkers niets hebben gemerkt van de werkzaamheden in dit project.

Vrijblijvend adviesgesprek?

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Laat je telefoonnummer achter en één van onze specialisten neemt contact met je op.