Van werkplekbeheer tot serverbeheer: Kinwell ontzorgt Argo op IT-gebied

We spreken met Jacob Tjoelker van Argo Schoonmaakservice over de relatie tussen Argo en Kinwell. Al meer dan twee decennia hebben Argo en Kinwell een sterke en duurzame samenwerking. Argo telt inmiddels meer dan 450 medewerkers en heeft vestigingen in Roden (hoofdvestiging), Deventer, Kootstertille en de Eemshaven.

Dagelijks werken de medewerkers van Argo, ook wel “Argonauten” genoemd, aan uiteenlopende projecten op het gebied van schoonmaak, glasbewassing, bouwoplevering, gevelreiniging en industriële reiniging. Bij Kinwell zorgt Sjoukje, onze enthousiaste en vrolijke Argo-medewerker, voor een schone werkplek en verrukkelijke gehaktballen tijdens de lunch op woensdag.

Meer over Argo
werkplekbeheer-Kinwell
“”
Kinwell is flexibel, ondersteunend, en zorgt voor onze ICT-infrastructuur, waardoor wij ons op onze kerntaken kunnen concentreren.
Jacob Tjoelker - Eigenaar van Argo Schoonmaakservice

De rol van Kinwell

Kinwell levert aan Argo diensten op het gebied van IT, zoals werkplekbeheer, serverbeheer en algemene ICT-ondersteuning. De samenwerking tussen beide bedrijven is gebaseerd op een persoonlijke benadering en korte communicatielijnen. De kennis, flexibiliteit en snelle communicatie van Kinwell zijn belangrijk voor Argo, dat waarde hecht aan partners met vergelijkbare kernwaarden en mentaliteit.

Kinwell en Argo

Argo en Kinwell zijn beide familiebedrijven, wat maakt dat er veel overeenkomsten zijn. Beiden hechten veel waarde aan persoonlijk contact en hebben vergelijkbare organisatieculturen. Jacob merkt op dat Kinwell flexibel en ondersteunend is en snel kan inspelen op hun behoeften. Kinwell ontzorgt Argo met hun ICT-infrastructuur, waardoor ze zich op hun kerntaken kunnen concentreren.

De impact op het ondernemen

Jacob geeft aan dat Kinwell een belangrijke rol speelt in de ICT-beveiliging. Dankzij de diensten van Kinwell voelt Argo zich veilig en ondersteund. Een voorbeeld hiervan is dat Kinwell op afstand een potentieel beveiligingsrisico detecteerde, en dit onmiddellijk aan Argo heeft gemeld, waardoor we hier gezamenlijk actie op konden ondernemen.

Communicatie

De communicatie tussen Argo en Kinwell wordt omschreven als plezierig, met korte lijnen en een persoonlijke benadering. Jacob waardeert de professionaliteit van Kinwell en hun bereidheid om te luisteren naar feedback. Kinwell is proactief en handelt snel, wat de samenwerking prettig en effectief maakt.

Een sterke samenwerking

De samenwerking tussen Argo Schoonmaakservice en Kinwell is gebaseerd op gedeelde waarden, persoonlijke benadering en betrouwbare dienstverlening. Beide bedrijven streven naar langdurige relaties met hun klanten en medewerkers, waarbij het menselijke aspect centraal staat. Argo werkt graag samen met Kinwell vanwege hun betrouwbare en flexibele diensten én hoge kwaliteit.

Vrijblijvend adviesgesprek?

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Ontvang geheel vrijblijvend advies van onze specialisten. Stel je vraag via het contactformulier en wij reageren zo snel mogelijk.