Jouw Vodafone- en ICT-partner

Mask

Persoonlijk advies en maatwerkoplossingen voor zakelijk internet, telefonie en mobiel. Kinwell is de Vodafone-partner die écht met je meedenkt. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Zakelijk glasvezel met professionele wifi

Met zakelijk internet via Kinwell heb je niet alleen een betrouwbare verbinding, maar ook een ICT-partner waarvan je op aan kan.

Zo kunnen we bijvoorbeeld je bedrijfspand bijvoorbeeld voorzien van professionele wifi op basis van metingen. We gaan nog een stapje verder met bedrijfsnetwerken, netwerkbekabeling, netwerkbeveiliging en netwerkbeheer.

Hybride werken

De oplossingen van Vodafone zijn perfect voor hybride werken. Zo integreer je bijvoorbeeld naadloos mobiele telefoons in je telefooncentrale. Hierdoor kunnen al je medewerkers thuis net zo werken als op kantoor.

Alles in huis halen voor hybride werken? Regel dan zowel je Vodafone-oplossingen als je online werkplek bij Kinwell. Zo heb je alles onder één dak.

Waarom Vodafone via Kinwell?

  • Eén vaste contactpersoon die jou en je organisatie kent
  • Contracten met gegarandeerde uptime
  • 24/7 Servicedesk

Vrijblijvend adviesgesprek?

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Ontvang geheel vrijblijvend advies van onze specialisten. Stel je vraag via het contactformulier en wij reageren zo snel mogelijk.