Online werkplek

Kinwell Anywhere

Mask

Overal werken zoals op kantoor

Waar je medewerkers ook zijn, ze moeten veilig digitaal kunnen werken, zonder in te leveren op kwaliteit en beheer. En ook al ben je zelf misschien geen technologie-expert, je wilt dat iedereen in de organisatie gebruik kan maken van professionele tools.

Persoonlijk dashboard

Met onze digitale werkplek in de cloud, toegespitst op wat jij en je collega’s nodig hebben, regelen we alles en krijgt iedereen een persoonlijk dashboard. Zo heb je de programma’s en bestanden die je nodig hebt altijd bij de hand. Flexibel, veilig en toereikend.

Microsoft 365, Outlook en Teams

Onze digitale werkplekken draaien rondom Microsoft 365, wat als voordeel heeft dat al je medewerkers gebruik kunnen maken van Office, Outlook en Teams. Bestanden worden veilig opgeslagen op OneDrive en SharePoint, met multifactorauthenticatie (MFA). Je hoeft zelf niks te regelen.

Jij bepaalt hoeveel wij beheren

We snappen dat niet iedere organisatie eigen ICT’ers in dienst kan nemen. Daarom beheren wij standaard je cloudomgeving én monitoren we je laptops. Raakt het geheugen van een laptop vol? Dan krijg je een seintje.

Wil je ook dat we backups maken en maandelijks een rapport over je gebruik terugkoppelen? Of je pakket uitbreiden met VoIP-telefonie? Geen probleem. We kijken graag naar al je wensen en vinden altijd wel een oplossing. Ook kun je onze Servicedesk 24/7 om hulp vragen.

Vrijblijvend adviesgesprek?

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Ontvang geheel vrijblijvend advies van onze specialisten. Stel je vraag via het contactformulier en wij reageren zo snel mogelijk.