Certificering brandbeveiligings­installaties

Mask

Om optimaal beschermd te zijn tegen brand, is het belangrijk dat de brandbeveiligingsinstallaties in je pand(en) voldoen aan de gestelde eisen en dat deze regelmatig gecontroleerd worden.

Na plaatsing of onderhoud van een brandbeveiligingsinstallatie kunnen wij er een certificaat op afgeven. We controleren of de installatie voldoet aan de geldende normen, wet- en regelgeving en of deze nog steeds naar behoren functioneert. Het certificaat geeft aan dat de installatie voldoet aan de gestelde eisen op het gebied van brandbeveiliging.

Het certificaat geeft niet alleen zekerheid voor optimale brandbeveiliging, het kan ook van belang zijn voor bijvoorbeeld je verzekeringsmaatschappij.

In bepaalde gevallen is er conform het bouwbesluit een inspectie-certifcaat verplicht  Wij werken samen met diverse inspectie-instellingen en kunnen je ook volledig ontzorgen met het behalen van dit inspectie-certificaat.

Vrijblijvend adviesgesprek?

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Ontvang geheel vrijblijvend advies van onze specialisten. Stel je vraag via het contactformulier en wij reageren zo snel mogelijk.