Inbraaksignalerings­installatie

Mask

De veiligheid van je organisatie en waardevolle goederen zijn van groot belang. Met een inbraaksignaleringsinstallatie bescherm je je organisatie tegen ongewenste indringers en diefstal. Een goed geĆÆnstalleerde inbraaksignaleringsinstallatie stuurt meteen een waarschuwing naar de meldkamer, zodra die een indringer detecteert. Met dit gevoel van zekerheid en rust kun je je beter concentreren op je dagelijkse werkzaamheden.

Onze installaties zijn op maat gemaakt en aangepast aan de behoeften van jouw organisatie. We hebben dan ook een ruim aanbod van geavanceerde beveiligingsapparatuur, variƫrend van bewegingsdetectoren, deur- en raamsensoren tot trildetectoren, glasbreukmelders en meer.

We installeren het systeem snel en nauwkeurig met de nieuwste technologie, zodat je bedrijf de beste bescherming krijgt. Ook voldoet het aan de eisen van de verzekeraar. Meer weten? We geven je graag advies!

Vrijblijvend adviesgesprek?

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Ontvang geheel vrijblijvend advies van onze specialisten. Stel je vraag via het contactformulier en wij reageren zo snel mogelijk.