Thermische camera’s

Mask

Thermische camera’s zijn in staat om warmtebronnen te detecteren, zoals mensen en voertuigen, zelfs in volledige duisternis. Ze zijn daarbij niet afhankelijk van zichtbaar licht.

Hierdoor kunnen ze beelden leveren in omstandigheden waarin gewone bewakingscamera’s tekortschieten. Bovendien zijn ze in staat objecten te detecteren op basis van warmte. Onze thermische camera’s zijn voorzien van de nieuwste technologieën, waaronder analyse-software gedreven door AI (Artificial Intelligence). Hierdoor herkennen ze verdachte patronen en slaan ze automatisch alarm als ze iets ongebruikelijks detecteren. Dit maakt ze ideaal voor het beveiligen van (lucht)havens, grote buitenterreinen en industriële complexen.

Ook worden thermische camera’s ingezet bij het voorkomen van ongevallen en het opsporen van brand. Zo kunnen ze bijvoorbeeld hotspots opsporen in elektrische installaties of brandhaarden detecteren, nog voordat er rook of vlammen zichtbaar zijn.

Vrijblijvend adviesgesprek?

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Ontvang geheel vrijblijvend advies van onze specialisten. Stel je vraag via het contactformulier en wij reageren zo snel mogelijk.