Hoe goed ben jij met je zakelijke mobiel beveiligd?

Mobiele beveiliging van Vodafone

beveiliging-zakelijke-mobiel Mask

Wist je dat smartphones steeds vaker het doelwit worden van cyberaanvallen? Dit komt omdat ze over het algemeen minder goed beveiligd zijn dan laptops, terwijl ze wel dezelfde toegang bieden tot bedrijfsgegevens. Het misbruik dat cybercriminelen hiervan maken, vormt een aanzienlijk risico voor ondernemers.

Het is belangrijk om bewust te zijn van deze dreiging en de nodige maatregelen te nemen om de beveiliging van smartphones te verbeteren. Zo kunnen we samen de risico’s minimaliseren en de veiligheid van bedrijfsgegevens waarborgen.

Verklein het risico op cyberaanvallen

Maar liefst 88% van de organisaties die bedrijfstoegang vanaf mobiele apparaten toestaan, hebben geen adequate beveiliging voor hun zakelijke mobiele apparaten. Dit brengt aanzienlijke risico’s met zich mee. Het financiële risico van een datalek als gevolg van mobiele hacks wordt jaarlijks geschat op 1,6 miljoen euro, maar dit bedrag kan zelfs oplopen tot 85 miljoen euro.

In 90% van de gevallen begint een cyberaanval met phishing, en 30% van de mobiele apparaten wordt geconfronteerd met een mobiele phishingaanval. Het beveiligen van zakelijke telefoons tegen hackpogingen is van cruciaal belang om te voorkomen dat cybercriminelen toegang krijgen tot vertrouwelijke gegevens. Door je mobiele apparaten te beveiligen, bescherm je niet alleen de gegevens en privacy van je bedrijf, maar ook die van je medewerkers, samenwerkingspartners en klanten. Het is een essentiële stap om de veiligheid van bedrijfsinformatie te waarborgen en mogelijke financiële en reputatieschade te minimaliseren.

bescherm-je-apparaat-tegen-cyberaanvallen

De voordelen van Vodafone Mobiele Beveiliging op een rij

  • De beveiliging houdt hackers tegen om mobiele verbindingen te onderscheppen op openbare Wi-Fi netwerken;
  • Het houdt malware tegen en voorkomt dat bedrijfsgegevens worden gestolen van mobiele apparaten;
  • De mobiele beveiliging voorkomt dat gebruikers een phishingpagina bereiken wanneer ze op een verkeerde link klikken;
  • De intelligentie machine achter de software detecteert onbekende dreigingen voordat ze de mobiele apparaten bereiken;
  • Toestaan of ontzeggen van toegang tot bedrijfsgegevens op basis van een gebruikersidentiteit en de security status van een apparaat.

Vrijblijvend adviesgesprek?

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Ontvang geheel vrijblijvend advies van onze specialisten. Stel je vraag via het contactformulier en wij reageren zo snel mogelijk.