Telefoonnummers

Mask

Met regionale, landelijke of servicenummers geef je jouw bedrijf een professionele uitstraling. Om te bellen met vaste nummers, heb je geen vaste toestellen nodig. Met VoIP bel je gemakkelijk vanaf ieder apparaat, waar je ook bent.

Regionale telefoonnummers

Regionale telefoonnummers (zoals 010- of 020-nummers) zijn herkenbaar voor mensen in de regio. Deze nummers kun je los aanvragen of in blokken van 10, 100 of 1.000 stuks.

Landelijke telefoonnummers

Als je in heel Nederland actief bent, geef je je organisatie met landelijke telefoonnummers een nationale uitstraling. Zo zien bellers buiten je vestigingsregio meteen dat ze bij jou terechtkunnen. Landelijke telefoonnummers werken hetzelfde als regionale telefoonnummers. Je kunt ze zowel voor inkomende als uitgaande oproepen gebruiken en ook zijn ze vanuit het buitenland te bereiken. De beller betaalt altijd het lokale tarief.

085-nummers aanvragen

085-nummers zijn een goede manier om een landelijke uitstraling te krijgen, zonder grote organisatie te hoeven zijn. De nummers vraag je namelijk los of per 10 stuks aan. Hierdoor zijn ze heel geschikt voor ZZP’ers en MKB-bedrijven die landelijk producten en diensten leveren. 085-nummers kunnen we meteen voor je registreren, zonder goedkeuring van de ACM.

088-nummers aanvragen

088-nummers zijn ideaal voor grotere bedrijven. Omdat de nummers landelijk dekkend zijn, bellen medewerkers in alle vestigingen met hetzelfde kengetal. 088-nummers zijn verkrijgbaar in blokken van 100, 1.000 of 10.000 stuks. Voor het gebruik van 088-nummers heb je goedkeuring nodig van de ACM. Uiteraard helpen onze adviseurs je bij de aanvraag.

Servicenummers

Servicenummers kun je gebruiken voor het aanbieden van landelijke diensten. Deze nummers bieden andere mogelijkheden dan regionale en 085-/088-nummers.

0900-nummer aanvragen

Met een 0900-nummer kun je serieuze telefonische diensten aanbieden. Bovendien kun je in bepaalde gevallen inkomsten genereren. Anders betaalt de beller de gebruikelijke belkosten. De nummers kunnen alleen gebruikt worden voor binnenkomende oproepen en kunnen niet vanuit het buitenland worden gebeld. Als je ook vanuit het buitenland bereikbaar wilt zijn, kun je daar een alternatief regionaal, 085- of 088-nummer voor vermelden. Voor het gebruik van 0900-nummers heb je goedkeuring nodig van de ACM. Uiteraard helpen onze adviseurs je bij de aanvraag.

0800-nummer aanvragen

Een 0800-nummer straalt professionaliteit en klantvriendelijkheid uit. Bellen naar 0800-nummers is altijd gratis, vanaf zowel vast als mobiel. Jij betaalt de gesprekskosten voor de klant. Net als 0900-nummers, kunnen 0800-nummers alleen gebruikt worden voor inkomende oproepen en kunnen ze niet vanuit het buitenland gebeld worden. Voor bellers vanuit het buitenland kun je een alternatief regionaal, 085- of 088-nummer vermelden. De klant betaalt dan wel het lokale tarief. Voor het gebruik van 0800-nummers heb je goedkeuring nodig van de ACM. Uiteraard helpen onze adviseurs je bij de aanvraag.

Vrijblijvend adviesgesprek?

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Ontvang geheel vrijblijvend advies van onze specialisten. Stel je vraag via het contactformulier en wij reageren zo snel mogelijk.

    Specialisten