Enterprise telefonie

Mask

Met Enterprise telefonie beschik je over een eigen virtuele server in ons datacenter in Amsterdam. Alleen jouw organisatie gebruikt de omgeving en jij beslist zelf wanneer updates worden doorgevoerd. Ook is er meer maatwerk mogelijk aan je telefonieoplossing.

Voordelen van Enterprise telefonie

Enterprise telefonie is de meest geavanceerde oplossing voor grootzakelijke bedrijven en grotere instellingen. Met een eigen omgeving op gereserveerde hardware, biedt het naast flexibel patchmanagement nog een aantal voordelen.

Er zijn bijvoorbeeld uitgebreide mogelijkheden wat betreft redundantie en ook is de oplossing gemakkelijk te koppelen aan diverse providers. Daarnaast kun je de omgeving gemakkelijk op- en afschalen. Zo kun je bijvoorbeeld met 100 gebruikers beginnen en dat later opschalen naar meer dan 5000 gebruikers.

Uiteraard biedt Enterprise telefonie ook alle professionele functies van VoIP-telefonie, zoals rapportages, wachtrijen en keuzemenu’s.

Voordelen

  • Eén vaste contactpersoon die jou en je organisatie kent
  • Contracten met gegarandeerde uptime
  • 24/7 Servicedesk

Vrijblijvend adviesgesprek?

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Ontvang geheel vrijblijvend advies van onze specialisten. Stel je vraag via het contactformulier en wij reageren zo snel mogelijk.