Bellen en gebeld worden met uw vaste nummer in Microsoft Teams

Calling in Office 365

remote-werken Mask

Calling in Office 365 biedt klanten de mogelijkheid om optimaal gebruik te maken van de samenwerkingsoplossingen van Microsoft. Elke gebruiker krijgt een eigen vast telefoonnummer toegewezen, zodat jouw medewerkers kunnen profiteren van een geïntegreerde werkplek met vaste telefonie, zowel op kantoor als onderweg.

Microsoft Teams

Als jouw organisatie behoefte heeft aan een oplossing waarmee medewerkers productiever kunnen vergaderen, taken kunnen voltooien zonder te hoeven schakelen tussen applicaties en de dagelijkse communicatie beter kunnen beheren, dan is Microsoft Teams de juiste keuze. Microsoft Teams is de centrale hub voor samenwerking in Office 365, waar chat, conferenties, content, Office-applicaties en integraties met externe partijen samenkomen.

Betrouwbaarheid

Bij Calling in Office 365 wordt er een koppeling gemaakt tussen Vodafone en Microsoft. De benodigde infrastructuur kan door Kinwell worden geleverd. Door de redundantie van de infrastructuur kunnen we een beschikbaarheid van 99,9% garanderen. Mocht er onverhoopt een storing optreden in de Microsoft-cloud of als de connectiviteit wordt onderbroken, dan wordt Emergency Routing aangeboden. Hierdoor blijven collega’s te allen tijde telefonisch bereikbaar, wat de bedrijfscontinuïteit waarborgt.

Eén platform voor samenwerking en communicatie

Office 365 biedt bedrijven een platform voor samenwerking en communicatie. Met deze cloudoplossing kunnen bedrijven de productiviteit verhogen en kosten besparen, waardoor ze concurrerend blijven. Met Office 365 hebben klanten toegang tot een krachtige samenwerkingsoplossing waarmee ze flexibel en efficiënt kunnen werken, ongeacht hun locatie. Vodafone breidt deze cloudoplossing van Microsoft uit door haar vaste telefoniedienst beschikbaar te maken in Microsoft Teams, via het Office 365 Phone System.

De voordelen van Calling in Office

Calling in Office brengt verschillende voordelen met zich mee, zoals:

  • Aantrekkelijke tarieven en geen verrassingen: Vodafone Calling in Office 365 biedt een vast bedrag per maand met voordelige telefonietarieven voor alle vaste verkeer in Nederland en naar de EU. Je betaalt ook nooit extra kosten voor onderling bellen tussen vast en mobiel, als je ook Vodafone mobiel afneemt.
  • Flexibiliteit: Je kunt kiezen voor afkoop op organisatieniveau of betalen op basis van verbruik voor jouw vaste verkeer. Dit geeft jou meer flexibiliteit en controle over jouw telefonie-uitgaven.
  • Geen hard- en/of software nodig: Vodafone Calling in Office 365 vereist geen investeringen in hard- of software op de klantlocatie. Vodafone beheert en ondersteunt alle infrastructuur om alles soepel te laten verlopen.
  • Gemak voor IT-beheerders: Naast de Office 365 beheerportal biedt Vodafone een User Management Portal aan, zodat IT-beheerders op een centrale plek Microsoft Teams kunnen beheren. Zo is het eenvoudig om te schalen naar meer of minder gebruikers, of nieuwe telefoonnummers toe te voegen.
  • Verhoog de productiviteit: Door telefonie onder te brengen in de vertrouwde Office 365 omgeving biedt Vodafone Calling in Office 365 gebruikers alle productiviteitstools ze gewend zijn. Bovendien hebben medewerkers een uniforme gebruikservaring, ongeacht de locatie, het tijdstip of het apparaat waarop ze werken. Het Microsoft Teams adoptieprogramma van Vodafone helpt gebruikers het maximale uit de nieuwe oplossingen te halen.
microsoft-vodafone-partner

Kinwell, jouw Office 365 partner

In samenwerking met Vodafone ontzorgen we jou van A tot Z. Wij zorgen voor de implementatie, zodat alles optimaal functioneert. Daarnaast bieden we ondersteuning bij het gebruik en beheer van Office 365 om ervoor te zorgen dat het optimaal blijft presteren en veilig is. Ook bieden we trainingen en workshops aan om medewerkers te helpen het meeste uit deze krachtige samenwerkingsoplossing te halen. Bovendien bieden we aangepaste oplossingen aan om ervoor te zorgen dat Office 365 naadloos aansluit op jouw bedrijfsbehoeften.

Bij Kinwell kun je altijd rekenen op een persoonlijke aanpak, waarbij we proactief meedenken en oplossingen bieden die jouw bedrijf vooruithelpen. Wij kunnen de mobiele wereld combineren met jullie Microsoft Teams omgeving, zo heb je Calling in Office in combinatie met mobiel.

Telefonisch contact?

Vrijblijvend adviesgesprek?

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Ontvang geheel vrijblijvend advies van onze specialisten. Stel je vraag via het contactformulier en wij reageren zo snel mogelijk.