Complete brandmeld- en ontruimingsinstallatie bij Re-Care in Dokkum

Brandmeldsysteem voor Re-Care

Re-Care biedt zowel individuele als gezinsgerichte begeleiding, diagnostiek, behandeling en verblijf. Daarnaast verstrekt Re-Care opvoedondersteuning aan migranten en vluchtelingen die nog niet zelfstandig en volledig kunnen participeren in de Nederlandse samenleving.

Uitgangssituatie

In verband met de geëiste normen zijn we gaan zoeken naar partijen voor de installatie van een brandmeldsysteem voor ons gebouw in Dokkum. We hebben gekeken naar verschillende aanbieders en hebben meerdere offertes opgevraagd, maar uiteindelijk voor Kinwell gekozen. Vanaf het eerste moment was er sprake van heldere communicatie en werden onze wensen en behoeften goed in kaart gebracht door de projectleider.

Bij het uittekenen van de huidige situatie is rekening gehouden met alle normen. Zo zijn er handmelders, nevenindicatoren een rookmelders geplaatst. Het gebouw telt inclusief de begane grond 3 verdiepingen die we compleet hebben voorzien van een brandmeld- en ontruimingsinstallatie.

Het traject

Aanvankelijk waren er enkele uitdagingen, met een klein oponthoud, gelukkig werd dit snel opgelost door Kinwell, samen met een onderaannemer, waardoor alles keurig op tijd werd afgerond. De geleverde Siemens-producten bleken zeer goed te bevallen bij deze jongerenwoongroep.

De keuze voor Kinwell werd gemaakt vanwege verschillende factoren, waaronder de startsnelheid en prijs, wat de doorslag gaf voor dit project.

Samenwerking

De samenwerking en dienstverlening van Kinwell is top, vanwege hun snelle reacties, duidelijke communicatie en vlotte handelingen. De nazorg was uitstekend, met gedetailleerde uitleg over de producten en werkwijze.

Al met al, de vlotte installatie, heldere communicatie en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van de Siemens-producten maken dat deze jongerenwoongroep Kinwell zonder twijfel zou aanbevelen aan collega-ondernemers.

“”
Vlotte installatie, heldere communicatie en uitstekende producten. Kinwell is zeker een aanrader!
Merijn Braakman - Coördinator Wonen bij Re-Care