Een terugblik op het afgelopen jaar

Eén jaar Kinwell

Op donderdag 20 april 2023 gingen we over van Telecom Service Groep naar Kinwell. Met deze naam en identiteit kunnen we beter laten zien waar we voor staan en wat je van ons mag verwachten. Want of je ons nu sinds kort of al jaren kent; we houden ons naast telecom bezig met ICT, zorgtechnologie en beveiligingssystemen. We zijn verbinders. Van systemen en organisaties, van mensen met elkaar en met de wereld om hen heen. Met onze nieuwe naam en identiteit richten we onze blik op de toekomst.

Het traject

Wat was het spannend om na 37 jaar onze naam te wijzigen. Daar hebben we dan ook de tijd voor genomen. Na een gedegen voorbereiding van ruim een jaar hebben we vorig jaar Kinwell gelanceerd. We zijn aan de slag gegaan met onze visuele identiteit, merkidentiteit en onze brand voice met als basis onze merkwaarden: empathisch, persoonlijk, verbindend en vakmanschap.

In dit traject hebben we fijn samengewerkt met Erik en Bart van RTRN, die ons uitstekend hebben begeleid. De oude naam heeft ons veel gebracht, maar de veranderingen in onze branche volgen elkaar in hoog tempo op. Met Kinwell en een frisse, nieuwe uitstraling zijn we voorbereid op de toekomst en kunnen we onze klanten nog beter bedienen.

Waarom Kinwell?

De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Door technologie ontstaan nieuwe netwerken en business modellen en is de digitale transformatie de meest urgente uitdaging voor elk organisatie. Want de uitdaging ligt in de onbeperktheid, met het risico dat als je technologie niet beheerst, het jou gaat beheersen. Kinwell helpt mensen en organisaties te navigeren in wat technologie kan toevoegen in hun dagelijkse bestaan. Met eerlijke, veilige en duurzame oplossingen die individuen, teams, systemen en organisaties met elkaar verbinden.

Want onze business is connectiviteit. Wij verbinden mensen, met elkaar en met de wereld om hen heen. Simpel en effectief, veilig en onbezorgd. Omdat we geloven dat verbinding leidt tot verbondenheid en dat er dan geen grenzen zijn aan wat we samen kunnen bereiken. Bij Kinwell hebben we de kennis en technologie om netwerken te smeden. Om mensen bijeen te brengen, om samen te werken, of om samen te zijn. Zo doen we al ruim 35 jaar ons best om de dagelijkse praktijk van onze klanten een stukje slimmer, efficiënter, veiliger en leuker te maken.

Kinwell Connects

Het resultaat

Met een nieuwe merkidentiteit en website is dit een nieuwe fase van ons familiebedrijf. We zijn trots op de ontwikkelingen die we hebben doorgemaakt en kijken met vol vertrouwen naar de toekomst. Want als we verbonden zijn, kan alles!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?