Jabra headsets bij de provincie Fryslân

Voor het klantcontactcentrum heeft de provincie Fryslân gekozen voor Jabra headsets van Kinwell. Deze nieuwe headsets waren een grote vooruitgang voor de provincie!

Advies

De provincie Fryslân vroeg Kinwell om advies voor nieuwe headsets voor het klantcontactcentrum. De medewerkers van het klantcontactcentrum zitten vrij dicht bij elkaar en bellen de hele dag met klanten. Daarom was één van de eisen dat er een goede noise cancelling op de headsets zou zitten. Daarnaast vond de provincie het belangrijk dat de headsets licht waren, zodat het comfortabel is om ze de hele dag te dragen. Uiteindelijk liet Kinwell de provincie drie verschillende headsets proberen, waaronder twee van Jabra. Eén van de Jabra headsets was de duidelijke winnaar.

Ervaringen met de headsets

In het provinciehuis is men heel enthousiast over de headsets. Christina Hietkamp, Coördinator Klantcontactcentrum: “Het is absoluut een vooruitgang. Met de oude headsets was altijd iets aan de hand, maar met de Jabra’s niet.”

Door het geluid aan twee kanten met noise cancelling, horen de medewerkers de klant altijd goed. Het is geen probleem als er een wat luidere collega naast hen zit. Daarnaast is het lichte gewicht van de headsets een groot pluspunt. De ervaring was dat het vervelend is om de hele dag een zware headset te dragen. Dat is met de komst van de Jabra headsets verleden tijd geworden. Het geluid en de kwaliteit van de microfoon beschrijven de medewerkers van de provincie als ‘kraakhelder’. Ook over de batterijduur is de provincie Fryslân erg te spreken. Christina Hietkamp: “De lange batterijduur is super. De oude headsets waren snel leeg. Met deze kun je prima een paar dagen zonder opladen. We lopen nooit meer tegen lege batterijen aan.”

Teams

Medewerkers van de provincie Fryslân gebruiken de Jabra headsets ook weleens voor Teams-vergaderingen. Daarvoor bevallen de headsets eveneens goed. Naast een mooi en helder geluid, detecteert de headset wanneer de microfoon naar boven gedraaid wordt. Dan dempt de headset de microfoon automatisch. Wanneer de microfoon weer naar beneden gedraaid wordt, gaat hij automatisch weer aan. Een handige toevoeging voor grotere vergaderingen.

Meer weten over dit project?

Wilt u meer informatie over dit referentieproject, of zoekt u advies met betrekking tot headsets? Neem dan gerust contact op met onze accountmanager.

Vrijblijvend adviesgesprek?

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Ontvang geheel vrijblijvend advies van onze specialisten. Stel je vraag via het contactformulier en wij reageren zo snel mogelijk.

    Specialisten