Camerabewaking bij De Koffieplantage

De Koffieplantage in Heerenveen is een koffie- en theespeciaalzaak met een ruim assortiment. Dankzij de camerasystemen van Kinwell kan de eigenaar van de winkel gemakkelijker werken en een oogje in het zeil houden.

Over de opdrachtgever

In De Koffieplantage werken mensen met passie voor koffie en thee. Ze verkopen meer dan 250 soorten thee en meer dan 30 soorten koffie. Ook koffiemachines en bijzondere lekkernijen maken deel uit van het assortiment. Het bedrijf richt zich zowel op de particuliere liefhebber als op zakelijke klanten.

Veiligheid

Zowel binnen als buiten de winkel zijn camera’s aanwezig. Hierdoor kunnen er beelden teruggekeken worden als er iets mist en er dus sprake is van eventuele diefstal. De camera’s buiten zorgen daarnaast voor een veiligere omgeving rondom het pand.

Robert de Ridder, eigenaar van De Koffieplantage: “Het is heel prettig dat als er een keer iets aan de hand is, ik zo mijn accountmanager kan bellen om de camerabeelden uit te lezen.”

Makkelijker werken

Naast veiligheid hebben de camera’s meerdere praktische functies. Zo kan de eigenaar de administratie doen in zijn werkkamer, zonder dat hij het zicht op de winkel verliest. Bovendien kan hij overal ter wereld koffie bestellen, omdat de camera duidelijk in beeld brengt hoeveel er nog in de schappen staat. En voordat hij zijn personeel belt, kan hij eerst snel controleren of er klanten in de winkel zijn.

Advies en installatie

De accountmanager van Kinwell heeft persoonlijk advies gegeven over welke camera het best past in de situatie van De Koffieplantage. Robert de Ridder: “Hij is ook eerlijk geweest en zei dat het duurste van het duurste niet nodig is. Ik vind hem eerlijk en kundig.” Over de kwaliteit van de oplossing is De Ridder ook te spreken: “Waarvoor ik het gebruik werkt het prima.” Het installeren is vrij geruisloos verlopen: “Ik kon gewoon doorwerken. Het eindresultaat was netjes, alles was keurig weggewerkt.”